Välkommen till vår hemsida och Kennel Elvenrose!

Nyhetssidan uppdateras regelbundet. Vi har inga valpar planerade för närvarande. 

Vi är en liten familjär kennel strax utanför Arlanda med en liten uppfödning av Welsh Corgi Pembrokes under kennelnamnet Elvenrose. Är du intresserad av valp från oss och vill veta vilka kriterier vi har på våra valpköpare så kika in på kennel- och valpsidan. På nyhetssidan hittar du våra senaste uppdateringar.  Välkommen att höra av dig ifall du känner att du skulle vilja bli del av vårt gäng. 

Vi har långvarig erfarenhet av bruks- och lydnadsarbete med våra Dobermanns och anordnar årligen kennelläger för våra valpköpare. Vårt mål är att föda upp sunda och rastypiska Welsh Corgi Pembrokes som passar bra ihop med aktiva familjer. 


För mig är båda Dobermann och Welsh Corgi Pembroke aktiva allroundhundar och jag tycker absolut inte att skönhet förtar vakten bruks- eller lydnadsegenskaperna. En hund bör vara både välkonstruerad och mentalt stabil för att kunna arbeta på bästa sätt. 


Till vår familj hör även den korthåriga orientalkatten S*Jean Dark Alice in Wonderland. Fler bilder finns på FACEBOOK där du kan följa vårt liv tillsammans med vår stora flock. Kennelsidan på FACEBOOK hittar du här. 

 

Har du frågor om Dobermann eller Welsh Corgi Pembroke?
Hör av dig på Facebook eller via mail ammi.aro@hotmail.com


Trevlig läsning och välkommen åter!     


 

DSC_8602
DSC_8602

Gossip, Rulle och Rosie
Gossip, Rulle och Rosie

DSC_8602
DSC_8602

1/2

© 2014 by  Ammi Aro

Foto: Pernilla Holm