Valpar/planerade kullar
Vi planerar valpar till våren 2022.  Blivande mamma är Jgd Sgr Meisdorf'19 Elvenrose Ace of Spades. Mer om henne hittar du här. 

36901612_2113915912230288_12909423402481

Vi har en liten familjär uppfödning av welsh corgi pembrokes. Våra hundar bor tillsammans med oss - inomhus - som vanliga familjemedlemmar. De hänger med på det mesta vi gör, vare  sig vi är i trädgården, ute på långpromenad, reser, har gäster  eller lagar mat. Hundarna är vår familj.   Våra valpar växer upp nära oss och blir därmed vana vid det mesta som händer i hemmet.  

För att passa in som en lämplig valpköpare hos oss bör du ha en positiv syn på hundträning/mental aktivering och vara intresserad av att bibehålla kontakten med mig.  Kennelläger anordnas en gång per år och då ser jag gärna att så många som möjligt av våra valpköpare kan närvara. Du bör kunna erbjuda valpen ett livslångt hem utan för mycket ensamtid. Som valpköpare får gärna vara intresserad av att tävla men det viktigaste är att du kan erbjuda ett bra hem med mycket kärlek och förståelse för att welsh corgi pembroke är en ras som kräver aktivitet och mental stimulans för att må bra. Den kan även ha olika grader av resursförsvar varför det är viktigt att du jobbar med de bitarna med din hund. En welsh corgi pembroke är enligt mig en stor hund i liten förpackning. Den kräver en trygg ledare och tydliga gränser. 

Vårt avelsmål är att föda upp sunda och funktionsdugliga welsh corgi pembrokes som tycker om att jobba. Givetvis vill vi också att våra hundar ska ha en tilltalande exteriör. 

En valp från kennel Elvenrose är:

* Uppväxt i hemmiljö med tillgång till utevistelse
* Registrerad i Svenska Kennelklubben
* Avmaskad  3 gånger
* Chipmärkt och vaccinerad
* Veterinärbesiktigad
* Dolda fel försäkrad i 3 år

Med valpen medföljer bl a: 

*  Valphäfte med råd och tips om hur du ska sköta om din valp på bästa sätt
*  Boken "Bäst Var-dag, vardagslydnad för valpar och vuxna hundar" av Maria Brandel och Siv Svendsen
*  Foder för de första dagarna
*  Valppaket från Nutrolin
*  Valppaket från Brit Care
*  En filt och leksak 
*  Livslång support under hundens liv.

I samband med Du hämtar din valp så får även tillgång till vår slutna Facebooksida som enbart är till för valpköparna.

Är du intresserad av en valp från oss och passar in i vår beskrivning av vilka önskemål vi har på våra valpköpare så är du välkommen att höra av dig till oss via mail. Läs först igenom sidan Köpa valp från oss. Vi säljer inga valpar utan att först ha lärt känna er väl via bla personliga besök.

Kontaktuppgifter: ammi.aro@hotmail.com eller telefon: 073-656 08 34.

Vi förbehåller oss rätten att välja ut lämpliga valpköpare til våra valpar.