Kennel Elvenrose B-kull

C.I.B SE UCH DK UCH NO UCH MEISDORF SGR'19
NORD W'15 NORD JW'15 ANDVOL EDINAYA ROSSIYA

Född: 2015-01-20
(Twinan Catch Twenty Two x C.I.B Ruch Andvol Ya Twoya Mechta)

* Fulltandad med korrekt bett

* Ögonlyst utan anmärkning 2018
* Vikt 12.5 kg

Under vårvintern 2019/2020 kommer Rosie att paras om med en lämplig hane.  Mer information kommer inom de närmaste månaderna. 

Rosie tränas i Nose Work, rallylydnad och spår. Hon är en aktiv, lättlärd, stark individ som med stor glädje går både långpromenader och tränar. Hon har lätt för att koppla av och håller sig nära oss när vi är ute och går.  Rosie har visat goda vallanlag med får. Vår förhoppning är självklart att hon ska nedärva sina goda egenskaper till sina valpar. ​Bilder på och mer information om Rosies tidigare kull hittar du under fliken A-kullen.

För att passa in som en lämplig valpköpare hos Kennel Elvenrose bör du ha en positiv syn på hundträning/aktivering och vara intresserad av att bibehålla kontakten med mig.  Kennelläger anordnas en gång per år och då ser jag gärna att så många som möjligt av våra valpköpare kan närvara. Det är viktigt för mig som uppfödare att valpköparen kan erbjuda valpen ett livslångt kärleksfullt hem utan för mycket ensamtid. Självklart är det kul om du vill tävla eller ställa ut men det viktigaste är att du förstår att welsh corgi pembroke är en ras som kräver aktivitet och mental stimulans för att må bra. Den kan även ha olika grader av resursförsvar varför det är viktigt att du jobbar med de bitarna med din hund. En welsh corgi pembroke är enligt mig en stor hund i liten förpackning. Den kräver en trygg ledare och tydliga gränser. 

En valp från kennel Elvenrose är:

* Uppväxt i hemmiljö med tillgång till utevistelse
* Registrerad i Svenska Kennelklubben
* Avmaskad  3 gånger
* Chipmärkt och vaccinerad
* Veterinärbesiktigad
* Dolda fel försäkrad i 3 år

Med valpen medföljer bl a: 

*  Ett 20-sidigt häfte med råd och tips om hur du ska sköta om din valp på bästa sätt
*  Foder för de första dagarna
*  En flaska med Nutrolin Puppy olja
*  En filt och leksak som luktar Rosie
*  Livslång support under hundens liv.

I samband med Du hämtar din valp så får även tillgång till vår slutna Facebooksida som enbart är till för valpköparna.

Är du intresserad av en valp efter Rosie och passar in i vår beskrivning av vilka önskemål vi har på våra valpköpare så är du välkommen att höra av dig till oss via mail. Vi förbehåller oss rätten att välja ut lämpliga valpköpare til våra valpar. 

Kontaktuppgifter: ammi.aro@hotmail.com eller telefon: 073-656 08 34.